Regel je nalatenschap

Het is belangrijk om vooruit te kijken en na te denken over de erfenis die je wilt achterlaten. Overweeg Stichting Goal op te nemen in je testament en daarmee een blijvende impact te maken op het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door Stichting Goal op te nemen als begunstigde, geef je hen de mogelijkheid om door te gaan met het bieden van kansen, werkgelegenheid en persoonlijke ontwikkeling aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Met jouw nalatenschap kan Stichting Goal blijven bouwen aan een betere toekomst voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Of het nu gaat om ex-gedetineerden, migranten, scholieren of laaggeletterden, jouw bijdrage maakt echt het verschil. Door Stichting Goal op te nemen in je testament, draag je bij aan een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijke kansen krijgt.

Het regelen van je nalatenschap is een persoonlijke beslissing, maar het is ook een kans om een blijvende impact te maken. Neem contact op met een notaris om je wensen vast te leggen en Stichting Goal op te nemen als een organisatie waar je om geeft. Samen kunnen we een verschil maken en de levens van mensen transformeren.

Neem vandaag nog de eerste stap en overweeg om Stichting Goal op te nemen in je testament. Jouw nalatenschap kan een krachtige erfenis van hoop en kansen zijn voor degenen die het het meest nodig hebben.