Veelgestelde vragen

Er zijn geen resultaten gevonden. Controleer de spelling of probeer een andere zoekterm.

Over ons werk

Onze missie is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen en hen kansen te bieden voor werkgelegenheid en persoonlijke ontwikkeling.

Stichting Goal biedt hulp aan een diverse groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder ex-gedetineerden, migranten, scholieren en laaggeletterden.

We bieden verschillende vormen van ondersteuning, zoals jobcoaching, trainingen, opleidingen en bemiddeling naar werk. We streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de individuele behoeften en capaciteiten van de mensen die we helpen.

Je kunt contact opnemen met Stichting Goal door telefonisch contact op te nemen met ons kantoor of door een e-mail te sturen naar het verstrekte contactadres. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Nee, er is geen leeftijdslimiet. We streven ernaar om mensen van alle leeftijden te ondersteunen en hen te helpen hun potentieel te realiseren, ongeacht hun leeftijd.

Nee, je hoeft geen specifieke vaardigheden te hebben om hulp te krijgen van Stichting Goal. We zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor werkgelegenheid en persoonlijke groei.

Stichting Goal biedt grotendeels gratis hulp aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er kunnen echter bepaalde kosten verbonden zijn aan specifieke trainingen of opleidingen. Ons team zal je hierover informeren en je begeleiden bij het verkrijgen van eventuele financiƫle ondersteuning.

Het is moeilijk om een specifieke tijdlijn te geven, omdat de duur van het traject afhangt van verschillende factoren, zoals individuele omstandigheden, motivatie en beschikbare mogelijkheden. We streven er echter naar om samen met jou realistische doelen te stellen en je stap voor stap vooruitgang te laten boeken.

Ja, Stichting Goal biedt nazorg aan na het vinden van werk. We blijven graag betrokken en bieden ondersteuning om de overgang naar werk soepel te laten verlopen en succes op lange termijn te bevorderen.

Over De Ballonnenbar

De Ballonnenbar is een sociale onderneming van Stichting Goal waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om werkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen.

In de Ballonnenbar kunnen mensen werken aan verschillende taken, zoals het opblazen van ballonnen, het maken van balloncreaties, het inpakken van cadeaus en het verzorgen van bestellingen.

De Ballonnenbar biedt werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder ex-gedetineerden, migranten, scholieren en laaggeletterden. We streven naar inclusiviteit en bieden kansen aan diverse groepen.

Om te solliciteren voor een baan in de Ballonnenbar kun je contact opnemen met Stichting Goal. We zullen je informeren over het sollicitatieproces en eventuele vereisten die nodig zijn.

Ja, we bieden passende beloning voor het werk dat wordt verricht in de Ballonnenbar. We streven ernaar om eerlijke arbeidsvoorwaarden te bieden aan onze medewerkers.

Ja, we verwelkomen ook vrijwilligers in de Ballonnenbar. Als je geĆÆnteresseerd bent om vrijwilligerswerk te doen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, je kunt ballonnen bestellen bij de Ballonnenbar. We bieden een breed scala aan balloncreaties en kunnen ook maatwerkoplossingen bieden voor speciale gelegenheden.

Je kunt een bestelling plaatsen bij de Ballonnenbar door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of een bezoek aan onze locatie. We zullen je graag helpen bij het kiezen en plaatsen van je bestelling.

Ja, door ballonnen te kopen bij de Ballonnenbar ondersteun je direct het werk van Stichting Goal en help je ons om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden voor werkgelegenheid en persoonlijke ontwikkeling.