Kom in actie

Wil je graag in actie komen voor Stichting Goal en een verschil maken in het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Bij Stichting Goal zijn we ooit begonnen met het scouten van voetbaltalenten om jongens en meisjes een kans te geven bij een Betaald Voetbalorganisatie (BVO). Er zijn verschillende manieren waarop je kunt helpen:

  1. Word een vrijwilliger: We hebben enthousiaste vrijwilligers zoals trainers, grensrechters, ballenjongens en meisjes, en (ballonnen)barmedewerkers nodig tijdens onze voetbalwedstrijden, toernooien, trials en scoutingswedstrijden. Jouw inzet en passie zijn van onschatbare waarde om deze evenementen soepel te laten verlopen en voetbaltalent te ontdekken. Meld je aan en maak deel uit van ons team!

  2. Doe mee aan onze evenementen: We organiseren regelmatig voetbalwedstrijden, toernooien, trials en scoutingswedstrijden om geld in te zamelen voor onze projecten. Deze evenementen zijn niet alleen een geweldige manier om talent te ontdekken, maar ook om plezier te hebben en de gemeenschap samen te brengen. Als je het leuk vindt om een keer mee te voetballen en te genieten van de sportieve sfeer, sluit je dan aan bij een van onze evenementen.

  3. Verspreid het woord: Help ons door anderen te informeren over Stichting Goal en onze activiteiten. Deel onze berichten op sociale media, vertel je vrienden, familie en collega's over onze missie en nodig hen uit om betrokken te raken. Samen kunnen we meer bewustzijn creëren en meer steun genereren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  4. Steun ons financieel: Jouw donaties maken het mogelijk om onze activiteiten voort te zetten en meer kansen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Overweeg een financiële bijdrage om ons werk te ondersteunen en levens te veranderen.

Bij Stichting Goal geloven we in de kracht van sport en de mogelijkheden die het biedt. Kom in actie en help ons bij het scouten van voetbaltalent, het organiseren van evenementen en het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen kunnen we een positieve impact hebben en de toekomst van jongens en meisjes veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je kunt bijdragen aan ons belangrijke werk.