Klantbeoordelingen

CBS De Fontein t.a.v. mevr. Groothuis 04-12-2017
★★★★★★★★ Wij zijn zeer tevreden over uw diensten. Een 8 is onze waardering.

Arcaplex Spijkenisse BV 04-12-2017
★★★★★★★★★★

Praktijk WGR Wisse, Kunstfort Asperen 04-12-2017
★★★★★★★★ Cijfer 8/9

Two Stories t.a.v. Caroline & Miranda (0 26-09-2017
★★★★★★★★ Ondanks de punaises toch een 8. Ik heb niets meer van de klant vernomen.

Juice Promotions t.a.v. Lala PO nummer 3 17-08-2017
★★★★★★★★★ Ik zit sinds een korte periode op mijn plek en tot nu toe heb ik nog geen problemen met jullie meegemaakt. Dus ik kan wel vaststellen dat ik de cijfer 9 kan geven. Ik kan later in de toekomst een veel duidelijkere en concretere verantwoording geven hoe ik het vind gaan en wat beter kan.

Stimos hulpverling 14-08-2017
★★★★★★★★★★ Mijn beoordeling is beslist een 10! Prima service!

Sportcomplex Develstein t.a.v. Jordi van 29-06-2017
★★★★★★★★ We geven weer een 8, als we niets van de klant horen is alles naar wens verlopen!

Strandpaviljoen C-side 21-06-2017
★★★★★★★★★ Ontzettend bedankt! Is allemaal goed gekomen. Bruidspaar was helemaal blij. Dank je wel!

Ghvv 13 Tav E Vriens 16-06-2017
★★★★★★★★★ De service en de artikelen vinden wij een 9 waard. Voor ons hoeft er weinig te verbeteren.

Hanzehogeschool t.a.v. T. Abels 13-06-2017
★★★★★★★★★ De site, mailreactie en producten waren uitstekend. Ik had enkel niet helemaal helder welke gegeven precies nodig waren om op factuur te kunnen bestellen.

Den Hollander 13-06-2017
★★★★★★★★

Brunotti Beachclub 22-05-2017
★★★★★★★★★★ Ik wil jullie bedanken voor de goede service! De ballonnen pilaren (feest Beachclub Brunotti) waren gisteren keurig op tijd en zagen er mooi uit!

Inge Basteleur 17-05-2017
★★★★★★★★★ Snelle en goede service, alles werd weer netjes opgehaald. (Geen 10, omdat de ballonboog wegens de wind op een gegeven moment stukging). Aanrader!

Game World 20-04-2017
★★★★★★★★ Hierbij mijn reactie: ik beoordeel Globos met een 8. Bestellen via de website gaat soepel. Contact, levering en uitleg was top. Ik zou Globos ook echt aanraden bij anderen.

Anna Piruzyan 19-04-2017
★★★★★★★★★★ Ik geef jullie een 10 voor tijdige bezorging en kwaliteit van aangeleverde producten, bedankt!

Sprengenhof, Atlant Zorggroep t.a.v. Car 11-04-2017
★★★★★★★★★ Ik geef jullie een 9! De snelle service en alles kon nog op het laatste moment. Super! De ballonnen pilaren zagen er super uit. Ik had alleen niet begrepen dat ze weer opgehaald werden, ik dacht dat we ze hadden gekocht. Maar dat geeft niet achteraf.

Nelson Schoenen t.a.v. Mariska Ramp 04-04-2017
★★★★★★★ Normaal heel tevreden maar deze keer helaas dus niet zo i.v.m. loslaten van de kleine ballonnen en het feit dat 1 van de grote ballonnen na een paar uur al stuk was. Kan gebeuren!

Kralingse School 16-03-2017
★★★★★★★★ We gaan weer voor een 8.

Hotel van Oranje receptie in het Beach H 07-03-2017
★★★★★★★★ Goedemiddag Marcel, Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaring. In het begin stadium spoedige reacties per mail en ook bij de levering heb ik van mijn collega's begrepen dat alles prima is verlopen. Ballonnen stonden mooi opgesteld alvorens wij aanwezig waren. Wij beoordelen deze ervaring dan ook met een 8. Altijd ruimte voor verbetering:).

My College t.a.v. Astrid 12-02-2017
★★★★★★★★★★ Alle afspraken zijn nagekomen en de producten waren naar wens.

melissa dubbeld 10-02-2017
★★★★★★★★★★ Geweldige service!

cuma yigitsoy 10-02-2017
★★★★★★★★★★ Ballonnen bleven erg goed en waren mooi. Snelle reactie per mail. Wijzigingen zijn perfect gegaan. Al met al een 10!

O.S.G. de Ring van Putten dhr. van Deurs 10-02-2017
★★★★★★★★★★ Leraren geven niet vaak tienen, maar nu maak ik dan maar een uitzondering. Levering op tijd, product viel niets op aan te merken, prijs prima ....dus een 10.

Jolanda Palijama 03-02-2017
★★★★★★★★★★ Ik geef jullie een 10. Zeer tevreden over levering, perfect. Precies hoe ik het wilde! Onder andere trosjes ballonen besteld en 2 Cloudbusters. Deze Cloudbusters met een ballon in een grote ballon en met een cijfer bedrukt, nergens anders tegengekomen. Aanrader!

Fam. A.C. Boekestein 12-01-2017
★★★★★★★★★ Ik vond het bestellen bij jullie heel goed en professioneel gedaan als ook het afleveren van de ballonnen bij mijn ouders. Cijfers geven vind ik altijd wat moeilijk, maar als het dan toch moet, dan is het een 9.

Landhuis de Oliphant 04-01-2017
★★★★★★★★ Ik reageer maar even op allebei de mails, omdat ik beide bestellingen heb geplaatst. Prima contact gehad met jullie over de beide bogen. Ook aan mijn verzoek om een bestelling van ballonnen eerder te mogen ontvangen is goed gereageerd Alleen jammer dat de bestelde pompjes er niet bij zaten en ook later niet te vinden waren en ook niet meer geleverd werden. Beide bogen waren naar wens geleverd . Kortom een 8!

Restaurant Asahi 02-01-2017
★★★★★★★★★★ Een 10 voor snelle en goede service.

Evoluon t.a.v. de formule Wooning keuken 20-12-2016
★★★★★★★★★★ Middels deze mail wil ik jullie laten weten dat we erg blij waren met de ballonnen van Wooning en Nieuwenhuis. Heb er gedurende de avond vele complimenten vanuit verschillende formules over ontvangen!

Maurits Hotel /Grand Caf� 19-12-2016
★★★★★★★★ Ons cijfer is een 8.

Paviljoen de Duinrand 12-12-2016
★★★★★★★★ Allereerst wil ik even zeggen dat wij erg tevreden waren over de bestelling van de ballonnen! Maar volgens mij had ik voor iedere tafel 2 rood en 1 wit besteld, dan kan je misschien nog nakijken. Verder was ik erg tevreden over alles en dan verdient zeker een 8.

Eau Lounge 09-12-2016
★★★★★★★★ Van Eau Lounge hebben wij niets meer vernomen, dus gaan we ervan uit dat alles naar wens verlopen is. Ik was tevreden over jullie levering!

Euro Tank Terminal BV 01-12-2016
★★★★★★★★★ Ik geef een 9. Alles was prima geregeld, heb de ballonnen opgehaald en ze hebben het lang genoeg volgehouden.

Maaike Lucas 30-11-2016
★★★★★★★ Ballonnen kwamen iets te laat door files. Dat was niet erg. De ballonnen waren echter niet metallic en dat had ik wel aangegeven. Dat vond ik erg jammer, al stonden deze ook feestelijk.

Den Ouden 28-11-2016
★★★★★★★★★★ Alles is prima verlopen. Wat ons betreft een 10. Tot de volgende keer.

Sportpark bij ASWH 31-10-2016
★★★★★★★★ Van de klant zelf heb ik niets vernomen dat zal het ongetwijfeld goed geweest zijn, dus een 8 lijkt me.

Violet van Aarssen Huwelijk Schep 24-10-2016
★★★★★★★ Op zich goede en vriendelijke service. Wat tegenviel was een ophoging van het bedrag omdat de levering uiteindelijk niet vanuit de dichtstbijzijnde locatie kon plaatsvinden maar eentje verder. Hier werd wel prettig en serieus meegedacht en gezocht naar een oplossing. Maar ik moest toch 10 euro extra betalen. 1 van de 35 heliumballonnen was alsnog lek, maar ok, verder alles volgens afspraak en dat was fijn.

R. Noordhoek 24-10-2016
★★★★★★★★★ De bestellingen worden snel afgehandeld en indien nodig wordt er ook persoonlijk gereageerd op vragen. Ook is het prettig dat er een mail met een update verstuurd wordt indien er iets wijzigt in de status van de bestelling.

De morgenster 24-10-2016
★★★★★★★★ Prima in orde. Goede service, snelle reactie.

IKEA Barendrecht b.v. 24-10-2016
★★★★★★★★ Ik zou het cijfer 8 willen geven. Vorige keer hadden we namelijk wat miscommunicatie over de levering maar dat wel heel snel weer opgelost!! Prettige omgang!

Sieben recreatie 23-10-2016
★★★★★★★★★ Erg tevreden, een 9.

Eline Schokker 28-09-2016
★★★★★★★★★ Ik geef jullie een 9, de communicatie was goed en snel. En de producten die ik toe gestuurd heb gekregen waren precies zoals ik ze wilde hebben. Ook is jullie internet pagina duidelijk en alles makkelijk te bestellen. Bedankt. Ik stuur de foto's in een andere mail.

Hogeschool Rotterdam 27-09-2016
★★★★★★★★★ Een dikke 9 Hele goeie service en kwaliteit.

Kvik Rotterdam Alexandrium t.a.v. Mariet 24-09-2016
★★★★★★★★★★ Wij hebben niets anders dan lof over jullie service. De ballonnen zijn op 31 augustus 2016 geleverd en vandaag 23 september 2016 door ons uit de winkel gehaald. Enkele ballonnen waren leeggelopen, maar de top ballonnen zijn nog steeds goed. Wat ons betreft een vette 10.

Genestetlaan 22-09-2016
★★★★★★★★★★ Jij krijgt van mij gewoon een 10!

EBO De Passie 22-09-2016
★★★★★★★★ Men was tevreden dus een 8 dan maar.

Visser 22-09-2016
★★★★★★★★★★ De ballonnen die ik had besteld en had laten bezorgen zijn in goede staat aangekomen en hebben nog best lang gezweefd. Mijn kinderen die in een pleeggezin zitten hebben er veel plezier van gehad.

Kvik Rotterdam Alexandrium t.a.v. Mariet 13-09-2016
★★★★★★★★★ Op 31 augustus hebben jullie 2 ballonnenpilaren bij de ingang van onze winkel geplaatst. We zijn nu bijna 2 weken verder en vinden het gewoon zonde om de pilaren weg te halen. Ze staan er nog steeds alsof ze gisteren zijn neergezet. Over de kwaliteit dus geen klagen.

Remco de Laat 09-08-2016
★★★★★★★★★ We zijn erg tevreden over de geleverde diensten. Om het in een cijfer uit te drukken '9'. Nette levering en afhandeling van producten. Bedankt!

Beautysalon Este 04-08-2016
★★★★★★★★★★ Een dikke 10!! De ballonnen hebben zeker 1,5 week gestaan en toen heb ik ze maar lek geprikt. Super service!

Koetshuysch Kaaswinkel Hoogvliet 04-08-2016
★★★★★★★★★ We gaan jullie beoordelen met een cijfer 9.

J.v.d.Sande 03-08-2016
★★★★★★★★ Prima in orde. Keurig op tijd. Netjes in elkaar gezet. Een dikke 8.

Pc Van Hek Den Heyer 01-07-2016
★★★★★★★★★★ De pilaar is echt top. Zijn er helemaal blij mee. Werd vanmorgen netjes afgeleverd. Dank jullie wel.

Sieben 01-07-2016
★★★★★★★ Ik was tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling, prima service. Maar er was toch een foutje gemaakt in de topkleur ballon, heb dit bij jullie gemeld. Daarom mijn cijfer nu is een 7, wat anders hoger was geweest.

PENTA college CSG Hoogvliet 01-07-2016
★★★★★★★★★ Prima service en keurig op tijd afgeleverd in de juiste kleuren.

Van der Valk hotel Eindhoven 23-06-2016
★★★★★★★★★★

Hotel Van der Valk in Leusden 14-06-2016
★★★★★★★★ U krijgt van ons een 8.

Van de Water Makelaardij 26-05-2016
★★★★★★★★★ Alles was goed en volgens afspraak geregeld. Het enige wat jammer was, dat de kleine ballonnen onder de grote ballon net iets anders qua kleur waren dan welke in toren verwerkt waren.

golf en countryclub Lauswolt 25-05-2016
★★★★★★★★ Het cijfer wordt een 8. Een 10 voor Onze Lieve Heer, een 9 voor de juffrouw en dan komen jullie!

Hogeschool Rotterdam 25-05-2016
★★★★★★★★★ De bestelling is van begin tot eind naar volle tevredenheid afgehandeld. Als we een cijfer moeten geven gaan we voor een 9.

Rich & Royal Outlet store 17-05-2016
★★★★★★★★★★ De boog staat nog als nieuw ! Er is zelfs nog niet 1 ballon stuk. Wij zijn super tevreden met jullie service.

Nelson Schoenen t.a.v. Mariska Ramp 03-05-2016
★★★★★★★★ Zoals eerder aangegeven, krijgen we veel leuke reacties op de ballonnen die jullie de afgelopen keren hebben geplaatst.

Centrummanagement 03-05-2016
★★★★★★★★★★ Onze ervaring met Globos B.V. was uitstekend. Scherpe prijs, goede communicatie, stipte levering, mooi product. Indien wij in de toekomst opnieuw een dergelijk product zoeken zullen wij zeker Globos B.V. opnieuw overwegen.

Service & Tickets gebouw bij De Kuip 18-04-2016
★★★★★★★★ We geven een 8.

Argos Zorggroep i.o.v. Ida Papavoine 31-03-2016
★★★★★★★★★★ We zijn zeer tevreden over de service van Globos. Wij zullen Globos in de toekomst zeker weer benaderen, mochten we zaken nodig hebben op het gebied van ballonnen enz. Een dikke 10.

Nelson Schoenen t.a.v. Mariska Ramp 15-03-2016
★★★★★★★★ Hartelijk dank voor de levering van de ballonnen. Cijfer: 8! Zag er mooi uit!

Penta Scala Rietvelden 10-03-2016
★★★★★★★★★★ Ik zou Globos een 10 willen geven: De bestelling is in goede orde ontvangen en tijdig aangeleverd. De prijs was overeenkomstig de afspraak en de restanten zijn voor hergebruik (goed voor het milieu) vlot weer opgehaald. Ga zo door! Groeten, namens PENTA college CSG Scala Rietvelden

Stef bakker 09-03-2016
★★★★★★★★ Makkelijk online te organiseren. Moeilijk telefonisch te bereiken om na te gaan of bestelling goed is aangekomen. Punctueel en op tijd.

alice neeleman 08-03-2016
★★★★★★★★★★ Het waren super ballonnen. Mijn man vond het ook echt super leuk dat ik dit geregeld had! De service was ook super goed om elkaar zo op de hoogte te houden. JULLIE HEBBEN ECHT EEN DIKKE TIEN VERDIEND! En ook erg leuk dat jullie een foto op jullie site hebben staan van wat ik voor het huis versierd had!

Team Kapsalon 08-03-2016
★★★★★★★★★★ Ik heb de ballonnen met ruim 3 weken met een buks moeten leeg schieten, dus ben uiteraard dik tevreden, een 10!!!

Inge van der Kruk 02-02-2016
★★★★★★★★★ Ik wil de service beoordelen met een 9. Feedback: Duidelijke website. Vriendelijke telefoon gesprek. Het meedenken met de situatie. Bezorging op een aparte tijd (07:20) was geen probleem. Kwaliteit van de ballonnen was uitstekend.

Sandra Stumpf 08-12-2015
★★★★★★★★★ Ik geef de service en de producten een 9. Goede communicatie.

Breukel 07-12-2015
★★★★★★★★★★ Wij zijn zeer tevreden over de bestelling en bezorging van jullie. Hier voor onze hartelijke dank, de trouwdag van onze zoon was prachtig en de cloudbusters waren prachtig. En kwamen ook erg mooi uit op de foto's, jullie krijgen van mij een 10.

Van den Assem Schoenen 07-12-2015
★★★★★★★★ Cijfer: 8,5 Goede service/levering, ballonnen bleven lang goed en toen er 1 lek was, was dit netjes opgelost met een nieuwe ballon.

Schoevers t.a.v. Andr� Luijpen 07-12-2015
★★★★★★★★★ Tot nu toe zijn wij tevreden, dus zou een 10 op zijn plaats zijn. Maar omdat het altijd goed is om het doel en de aandacht scherp te houden, geef ik een 9.

SE Raamdecoratie 19-11-2015
★★★★★★★★★ We zijn zeer tevreden over de door u geleverde artikelen. We geven u het cijfer 9.

Erasmus University Student Association - 18-11-2015
★★★★★★★★★★ It was a pleasure negotiating with you. You responded to my emails on time and matched the offer that I had with another supplier without any hesitation. I really appreciated it. The event was great and everything was according our expectations. Score: 10 My only suggestion is to write this email also in english so then non-dutch speakers don't need to translate it before answering you. Thank you for your services. Hope to work with you again in the future.

A. Spijkers-Zonnevijlle 18-11-2015
★★★★★★★★★★ Van mij krijgen jullie een dikke 10. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd. Afspraken en afleveringstijden worden stipt nagekomen. Kortom tevredenheid alom.

A. Spijkers-Zonnevijlle 18-11-2015
★★★★★★★★★★ Van mij krijgen jullie een dikke 10. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd. Afspraken en afleveringstijden worden stipt nagekomen. Kortom tevredenheid alom.

Citta Romana 18-11-2015
★★★★★★★★ Cijfer 8. Was netjes en goed verzorgd!

Erasmus Universiteit Gebouw M 30-10-2015
★★★★★★★★ Wij hebben niets van de klant vernomen, dus de levering was prima. Laten we dan maar een 8 geven. Volgens onze bezorger zag de boog er prima uit.

Strandpaviljoen Zomertijd t.a.v. bruidsp 19-10-2015
★★★★★★★★ De reden dat niet terug gemaild heb, is omdat ik niet bij de levering van jullie ballonnen aanwezig was. Ik kan dus alleen zeggen dat het er prachtig uitzag en de ballonnen nog goed met helium gevuld waren. De hoeveelheid klopte ook en de 2 trossen van ieder 5 blauwe ballonnen zaten er ook bij. Als ik het eind resultaat een plaatje moet geven, geef ik het een 8. De blauwe ballonnen waren namelijk een iets andere kleur dan de rest van de aankleding. Waar jullie uiteraad niks aan kunnen doen.

ipse de Bruggen 14-10-2015
★★★★★★★★★★ Jullie diensten heb ik als zeer prettig ervaren. Snelle levering, correcte afhandeling. Ik vind het bij internet bestellen nog wel eens spannend of alles gaat zoals je verwacht. Fijn dat ik nog even over de telefoon contact kon hebben en de laatste afspraken kon maken over afleveren en betalen. Wat mij betreft een 10.

Maboho 08-10-2015
★★★★★★★ Bestelling ballonpilaar levering snel en netjes ophalen van restant duurde wat lang, hierdoor moest ik het een aantal keer verplaatsen.

Efteling - Fata Morgana Paleis 07-10-2015
★★★★★★★★ Een 8. Snelle, goede levering en de klant was erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Disgenoten Woubrugge 07-10-2015
★★★★★★★★ Cijfer 8. Aardig personeel. Ballonnen goede kwaliteit.

PakketPunt Ako 07-10-2015
★★★★★★★★ Cijfer 8. Netjes op tijd geleverd, goede kwaliteit ballonnen.

Strandpaviljoen Zomertijd t.a.v. bruidsp 29-09-2015
★★★★★★★★★ We willen jullie via deze weg enorm bedanken voor het leveren van de ballonnen op één van de mooiste dagen van ons leven. Het was een prachtig plaatje!

Nutricia Research 16-09-2015
★★★★★★★★★★ Perfecte service, goede informatie online beschikbaar over bestelling, goede aflevering van bestelde artikel.

Het Wapen van Rhoon 24-08-2015
★★★★★★★★ Cijfer 8. Bedankt voor de service.

The new Bolses 11-08-2015
★★★★★★★★★ Als cijfer krijgen jullie van mij een 9. Al jaren bestel ik bij jullie mijn ballonpilaren en wederom was ik weer erg tevreden. Op tijd geleverd en neergezet en bovendien hebben ze zelfs een paar dagen gestaan! Tot hopelijk volgend jaar!

Zuidwester t.a.v. Cora v/d Linden 28-07-2015
★★★★★★★★★ Goede service en afhandeling. Kleur wensen kwamen overeen met geleverde product.

Zuidwester t.a.v. Cora v/d Linden 28-07-2015
★★★★★★★★★ Goede service en afhandeling. Kleur wensen kwamen overeen met geleverde product.

Banketbakkerij Smeets 28-07-2015
★★★★★★★★★ Mijn beoordeling is een 9,5 (een 10 vind ik nét overdreven). Het is een verademing om iets te bestellen en er dan vanuit te kunnen gaan dat het geregeld wordt! Bij het bestellen wordt er meegedacht over bepaalde wensen en eventuele verbeterpunten worden aangedragen. Vervolgens is de levertijd dik in orde en is de kwaliteit prima. Met andere woorden: er wordt boven verwachting gepresteerd/geleverd. Ook de nazorg is een punt waar goed op gescoord wordt. Helaas heb ik hier dus geen suggesties voor verbetering, waarvoor mijn excuses.

Wandelvierdaagse Hilvarenbeek 28-07-2015
★★★★★★★★★ We waren uitermate tevreden. Mensen waren keurig op tijd, in overleg de boog geplaatst. Veel complimenten over gekregen. We kunnen met een gerust hart een 9 toekennen.

Stimos 02-07-2015
★★★★★★★★★★ Voor de verzorging en de ballonnen krijgt u van mij een 10. De kolom ballonnen staan noch steeds in de hal. Mijn complimenten.

Sun Connect 30-06-2015
★★★★★★★★ Onze klant was tevreden over de levering en wij ook. Cijfer 8 dan maar hè?

PENTA college CSG Hoogvliet 30-06-2015
★★★★★★★★★ Ballonnen ontvangen! Hartelijk dank.

Hairstyling De Hoofdzaak 20-06-2015
★★★★★★★★★★ Ik geef het cijfer 10. Alles was perfect geregeld net als 4,5 jaar geleden. Weer leuke reacties gekregen en na twee weken toch maar de ballonnenslinger weggehaald. Al waren de meeste ballonnen nog helemaal gevuld met lucht.

Nikki Broere 17-06-2015
★★★★★★★★★★ Ik heb onlangs een bestelling bij uw bedrijf geplaatst. Dit waren 4 ballonpilaren van +/- 1.80m en een ballon slinger van 2.0m in de kleuren blauw/wit voor de babyshower van mijn zus. Hiervoor wil ik u nogmaals bedanken! Het cijfer dat ik voor de service en producten wil geven is een dikke vette 10! De ballonnen hebben +/- een week gestaan. De bezorging was op tijd. Aardige bezorgers met tips en trucs voor het beste resultaat. Kortom: keep up the good work!

S van Rooij 06-06-2015
★★★★★★★★★ Wij hadden voor onze bruiloft op 13 mei hartjesballonnen. Levering was precies volgens afspraak en de ballonnen waren prachtig! Jullie krijgen van ons een 9!

DA+MOOI VERMEULEN 26-05-2015
★★★★★★★★ Top! Prima service!

Dam/ Pietersma 12-05-2015
★★★★★★★★★ Super snel geleverd. Alles zag er goed en netjes uit. Beoordeling 9!

J. van Schijndel 09-05-2015
★★★★★★★★ Dankjewel voor de goeie service en dankjewel voor de mooie partij ballonnen. We hebben ermee het feest een mooie opluistering kunnen geven, en het was een prachtig gezicht toen ze omhoog gingen.

Cocky Verbunt 28-04-2015
★★★★★★★★★★ Was een dikke 10.

cyclepointbest 28-04-2015
★★★★★★★★★ Ik geef jullie een dikke 9. De afwerking en service waren super. Nogmaals bedankt!

LEXSON BRANDS 15-04-2015
★★★★★★★★ Ik geef u 8 voor de goederen en service door Globos. Service super, speciaal vroeg gekomen op ons verzoek. Ik vind de ballonpilaren wel prijzig.

De Partijdrogist 09-04-2015
★★★★★★ Cijfer 6. Bestellen via jullie site is erg makkelijk en overzichtelijk. Na levering had ik gebeld met een vraag en zou terug gebeld worden, maar dat is niet gebeurd. De kwaliteit van de ballonnen vond ik niet geweldig. Ze liepen heel snel leeg.

Buurtcentrum Sprang-Driessen 03-04-2015
★★★★★★★★ Cijfer 8. Goede service. Keurig op tijd.

van der molen 03-03-2015
★★★★★★★★★ Zeker een 9, Bestelling via internet ging goed. Even moeilijk om het juiste afleveradres in te voeren, zodat de afleverkosten inzichtelijk zijn. Tracering en opvolging uitstekend. Levering op tijd en zeer vriendelijk.

Brasserie la Cocotte 23-02-2015
★★★★★★★★★★ Ik geef een 10. Prima service en volgens afspraken. Zeker een aanrader.

S. Heije 22-02-2015
★★★★★★★★★ Ik beoordeel Globos met een 9. De ballonnen waren prachtig, zeer goed van kwaliteit. Snelle service. Een aanrader.

The Beach 16-02-2015
★★★★★★★★★ Globos krijgt van ons een negen. Bestelling via website gaf wat onduidelijkheden. Levering top, kwaliteit meer dan top. Helium in ballonnen is nog steeds niet helemaal uitgewerkt. (3 weken verder). NB: levering was op de locatie The Beach. Zij waren niet de besteller.

CIGO Nieuwegein 13-02-2015
★★★★★★★★ Ik geef jullie een 8. De service is erg goed en snel.

Kijk op Welzijn 13-02-2015
★★★★★★★★ Jullie service is wat mij betreft goed.

van der molen 06-02-2015
★★★★★★★★★ Uitstekend geregeld, dank namens het 60 jarig bruidspaar!

PAB Decorations 29-01-2015
★★★★★★★★★ Wij geven het cijfer 9 en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Hogeschool Rotterdam 28-01-2015
★★★★★★★★★ Op zeker een 9.

Medisch Centrum Stelle 17-12-2014
★★★★★★★★★ Wij waren erg blij met jullie snelle service en de mooie ballonnen. Het viel ons ook op dat deze ballonnen nog heel lang mooi bleven. We vonden alleen de standaard te licht. Doordat het waaide bleven de pilaren niet goed staan.

Interzorg locatie De Driemaster 05-12-2014
★★★★★★★★ Tevreden, mooi kleurrijke sterke ballonnen die ons huis een feestelijke sfeer gaven.

Quincy vd Weerd 28-11-2014
★★★★★★★★★ Kwaliteit van de ballonnen was super zijn heel lang meegegaan. Op locatie Zijn we nog geweest voor afspraken over ballonnenboog de service was top. Op de trouwdag zelf hebben we alleen maar goeie reacties over de ballonnen boog en de ballonnen gehad. Bedankt!

Keemink 18-11-2014
★★★★★★★★ Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ik miste een paar ballonnen bij de aflevering. Na contact te hebben opgenomen, zijn ze gelijk nagestuurd. Verder alles keurig afgeleverd volgens afspraak. Ik geef een dikke 8.

ttif.company 18-11-2014
★★★★★★★★★ Wij waren erg tevreden over de Cloudbusters. Ik geef een 9! Enige minpuntje is misschien dat de bezorging bijna duurder is dan 1 Cloudbuster, en ze zijn ook nogal lastig zelf op te halen natuurlijk.

Kinderopvang de Bonte Vlinder t.a.v. Br 03-11-2014
★★★★★★★★★ Als ik nog eens ballonnen nodig heb, dan bestel ik deze bij Globos. Prima levering en prachtige ballonnen.

DA+MOOI Vermeulen 27-10-2014
★★★★★★★★ Prima service nadat ik mijn teleurstelling over de staanders had verteld. Helaas ging de boog ook na 2 dagen kapot.

Bartiméus / Atrium 21-10-2014
Onze laatste bestelling is vanuit Bartiméus wat rommelig verlopen. Mijn collega heeft een bestelling gedaan en is halverwege het proces op vakantie gegaan. Zij heeft het overgedragen aan mij. Zowel mij als uw collega bij Globos was het niet goed bekend wat precies de bedoeling was. Ik kan er dan ook geen cijfer aan geven, omdat ik denk dat er naar mij toe niet goed is overgedragen en ik de opdracht niet goed bij u heb kunnen overbrengen.

Fam. Poortman 21-10-2014
★★★★★★★★★★ Fantastische service, jullie krijgen van ons een dikke 10.

Kapsalon Prestige 13-10-2014
★★★★★★★★ Wij en onze klant waren zeer tevreden over de levering van de pilaren. Wij beoordelen de levering met het cijfer 8.

H.Bosma 03-10-2014
★★★★★★★★ Beoordeling:8. Alleen jammer dat wij vrij laat te horen kregen dat Gorredijk niet kon leveren i.v.m. activiteiten elders. Gelukkig kon Harkstede wel leveren. Dat het verschil van de reiskosten gedeeld is vonden we netjes!

KC de Hofstad 25-09-2014
★★★★★★★★★ Wij hebben voor de eerste keer bij jullie besteld. Wij zijn zeer tevreden over de mailwisselingen die zijn geweest, de bezorging en de prijsstelling. Cijfer: Altijd lastig, een 9.

M. Hoogendoorn 22-09-2014
★★★★★★★★★★ De bestelling was perfect op de afgesproken tijd. Het zag er heel mooi uit en zal als het weer nodig is, zeker van jullie diensten gebruik maken, of jullie ergens anders aanbevelen. Van ons krijgen jullie een 10.

Kim Hubregtse 14-09-2014
★★★★★★★★★ Heel erg bedankt voor het verzorgen van de ballonnen bij het huwelijk van Sander en Kim. Het was top! Alles liep perfect. Wij hadden een dag met een gouden randje!

Razaggi 11-09-2014
★★★★★★★★★ Mijn cijfer is een 9. Ik ben goed geholpen in wat mijn wensen waren...locatie, tijdstip etc. Mijn bestelling is overgeplaatst naar Zoetermeer en dat heeft geen verwarring of wat dan ook met zich meegebracht. Goede service. Bedankt daarvoor.

Atty Heikens 10-09-2014
★★★★★★★★★★ Wij hebben inderdaad een bestelling geplaatst, deze is volledig probleemloos verlopen, de ene dag besteld, de volgende dag in huis. Het informatiefilmpje over de ballonnenboog was handig. Cijfer 10.

Cipix BV 04-09-2014
★★★★★★★★★ Ik heb de ballonnen net gezien en ze zijn prachtig! Fijn dat het nog gelukt is met die oranje kleur.

Nadine Bos 01-09-2014
★★★★★★★★★ Zeer tevreden! 9 Ik heb gisteren de punchballonnen uitgedeeld op een feest bij de kinderboerderij en ze werden heel goed ontvangen. Ook de wereldbol ballon met helium was prachtig!

Frenzi 28-08-2014
★★★★★★★★

Brasserie 25-08-2014
★★★★★★★★★

Camping het Haasje 13-08-2014
★★★★★★★★★ Wij waren dik tevreden en geven een 9.

Eline van den Heuvel 11-08-2014
★★★★★★★★ Goede service, snelle reacties en ophaalpunt in de buurt en op de route. Zeker een aanrader, goede balans tussen kosten en service. Bedankt!

The new Bolses 24-07-2014
★★★★★★★★ Ik heb al meerdere keren mijn Ballonnen via Globos besteld en ook dit keer was ik weer zeer tevreden. De Ballonpilaren hebben zelfs nog dagen na mijn feestje gestaan! Veel plezier van gehad! Cijfer een 8!

Jan Campertschool t.a.v Dhr Zandbergen 10-07-2014
★★★★★★★★★★ Jullie service was perfect. Dus een 10.

Restaurant Marnemoende 07-07-2014
★★★★★★★★ Ik ben erg tevreden over Globos, De bestelling werd netjes afgeleverd. Ik geef het cijfer 8.

Brasserie 07-07-2014
★★★★★★★★★ Het is helemaal goed gegaan en de ballonnen gaven het event een feestelijk tintje!

Modelwoning t.a.v. Thekla van der Weerd- 03-07-2014
★★★★★★★★★★ Jullie krijgen gewoon een 10, op snelheid, prijs etc.

Norder Fashion 30-06-2014
★★★★★★★★★★ Mede door alle ballondecoratie\'s was de trouwdag van mijn zoon en schoondochter meer dan geslaagd. Van ons krijgen jullie een dikke 10

Fysiotherapie van Asperen , MCB 27-06-2014
★★★★★★★★★ Vooral die grote ballon was LEUK. Kan je die ook laten bedrukken met een naam? Nu stond er 50 op maar bv Marein???

AIR foundation 24-06-2014
★★★★★★★★★ Het was zaterdag een groot succes, mede door de mooie ballonnen van Globos.

Coach 23-06-2014
★★★★★★★★★★ Wij kunnen u bij deze melden dat in onze ogen het verbeteren van de service niet nodig is. Een 6 meter boog leveren i.p.v. een 5 meter zonder bijbetalen is top! Volgende keer bestellen we weer bij jullie! Een dikke 10!

t Golfie 15-06-2014
★★★★★★★ Service was zoals altijd prima, alleen dit keer kleine tegenvaller m.b.t. het kleurverschil van de ballonnen op de site en 'in het echt'. Wel netjes feedback ontvangen over deze klacht. Verder een prima ballonboog!

De Ommering 13-06-2014
★★★★★★★★★★ Ik geef jullie een 10. De ballonnen waren perfect en alles is helemaal naar wens verlopen. Perfecte terugkoppeling via de mail vanaf de bestelling tot en met het moment van levering.

Havana Orange Community PR i.o.v. Jacob 11-06-2014
★★★★★★★★ De boog was prima. Een 8 zou ik zeggen. Op naar Alblasserdam (maandag aanstaande).

Nieuwenhuizen 09-06-2014
★★★★★★★★★★ U vroeg ons in een mail of wij tevreden waren met de service die u ons verleent heeft. Nou daar kunnen wij heel erg kort over zijn, echt geweldig, goed voorgelicht en precies op de afgesproken tijd werd het geleverd. Dus wij zullen u bedrijf zeker aanraden bij andere mensen!!! Ons cijfer is zeker een 9 of 10.

TU Delft 04-06-2014
★★★★★★★★★ Graag zou ik de dienst beoordelen met een dikke 9. We hebben echt fijn contact gehad en ook toen het spandoek oplaten lastig bleek met de berekende hoeveelheid ballonnen, stonden jullie voor ons klaar om te helpen. Super bedankt!

TU Delft 14-05-2014
★★★★★★★★★ Namens mijn volledige commissie wil ik u en Globos nogmaals van harte bedanken voor de goede service gisteren. Mede dankzij jullie hulp is het helemaal goed gegaan gisteren. Op https://www.facebook.com/media/set/?set=a.401965973276332.1073741839.349735955166001&type=1 kunt u de foto's van het evenement bekijken, de ballonnen zijn mooi de lucht in gegaan!

Mentor Medical Systems B.V. 06-05-2014
★★★★★★★★★ Een 9, uitstekende service.

New Babylon Begane Grond 22-04-2014
★★★★★★★★★ Onze ervaring met uw bedrijf was erg prettig! Ons project was last minute. Jullie zijn hier zeer goed op ingesprongen. Ook de service tijdens het opbouwen was perfect. Bedankt!

Mentor Medical Systems B.V. 14-04-2014
★★★★★★★★★ De ballonboog staat, ziet er prachtig uit.

VV Abbenbroek 03-04-2014
★★★★★★★★★★ Deze mail is gericht aan de Brede School Bernisse. In opdracht van ons is de bestelling uitgevoerd. De locatie waar de opdracht is uitgevoerd is van VV Abbenbroek. Ik geef jullie een 10! Altijd meedenkend en goede producten en service.

PSM 31-03-2014
★★★★★★★★★★ Met dank, alles keurig geregeld. Zéér tevreden.

Broeder Liplap/Cafe dn Brands 15-03-2014
★★★★★★★★★ Super product, zijn lang blijven hangen. Goede levering volgens afspraak voor een goede prijs. Aan de website en communicatie over en weer kan mogelijk nog wat verbeterd worden. Hoeveel ballonnen nu exact voor welke prijs en de mogelijkheid voor hi-float heb ik voor moeten bellen. Ook het feit dat je een mail krijgt dat er wat verandert is aan je bestelling en je vervolgens op een link moet klikken en zoeken op de pagina wat er dan anders is, kan mogelijk net wat makkelijker voor de klant. Succes met de verdere service!

Banketbakkerij Smeets 13-03-2014
★★★★★★★★★★ Ik kan uw bestelling beoordelen met een 10. De snelheid en service is prima en de ballondecoratie is van goede kwaliteit. Ik zie geen verbeterpunten. Ga vooral zo door!

Bloemen met Liefde 10-02-2014
★★★★★★★★ Over de levering was de klant wel tevreden...één min puntje was er wel. De standaards waren te licht, dus de pilaren stonden erg wankel, ik ben deze zelf nog gaan verzwaren en met een extra lijntje heb ik ze vastgezet. Inmiddels heb ik diverse pilaren bekeken bij winkels en zie dat de standaards in de meeste gevallen wel steviger( zwaarder) zijn. Hiermee bedoel ik dan eigenlijk de voet. Wellicht is hier enige verbetering mogelijk.

Convience Concept 10-02-2014
★★★★★★★★ Ik geef het een 8. Service is gewoon goed!

Camping het Kruininger Gors 09-02-2014
★★★★★★★★★★ Wij zijn heel tevreden over Globos. Ze waren zeer behulpzaam en gaven zelfs een korting voor Kika. Eerder hebben wij ook gebruik gemaakt van Globos voor een trouwerij. Ook tot in de puntjes verzorgd!

KFC Eindhoven 09-02-2014
★★★★★★★★★ Voor zover ik dit kan beoordelen heb ik geen klachten over jullie dienstverlening.